Logo der Universität Wien

Prejmarrësit
Shqipëri Ali Zaimi, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë

 

Ayhan Tekineş, Fakulteti i Shkencave Humane, Dekan, Universiteti Hëna e Plotë (Bedër)
  Dhori Kule, Rektor, Universiteti i Tiranës

 

Elton Karaj, Fakulteti i Shkencave Humane, Departamenti i Shkencave Islame, Universiteti Hëna e Plotë (Bedër)

 

Ferdinand Gjana, Rektor, Universiteti Hëna e Plotë (Bedër)

 

Genti Kruja, Drejtoria e Kulturës dhe e Dialogut Ndërfetar, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë
H. Selim Muça, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë
Shezai Rrokaj, Dekani, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, Universiteti i Tiranës
Austri Ednan Aslan, Fakulteti i Filozofisë dhe Edukimit, Edukimi i Fesë Islame, Universiteti i Vjenës
  Fuat Sanaç, Komuniteti i Fesë Islame në Austri
Ilire Halimi PonikuUniversiteti i Vjenës

 

Martin Rothgangel,  Fakulteti i Teologjisë Ungjillore, Instituti i Edukimit Fetare, Universiteti i Vjenës

 

Matthias Scharer, Fakulteti i Teologjisë Katolike, Departamenti i Teologjisë Praktike, Universiteti Innsbruck
Nadima AslanUniversiteti i Vjenës
Nadire MustafiUniversiteti i Vjenës
  Zekirija Sejdini, Komuniteti i Fesë Islame në Austri
Danimarkë Jørgen Nielsen, Fakulteti i Teologjisë, Universiteti i Kopenhagen
Gjërmani Hans-Georg Ziebertz, Fakulteti i Teologjisë Katolike, Departamenti i Teologjisë Praktike, Edukimi Fetar, Universiteti i Ëürzburgut
Hollandë Siebren Miedema, Fakulteti i Teologjisë, Departamenti i Praktikës, Edukimi Fetare, Universiteti VU i Amsterdamit
Itali Ferrari Alessandro, Fakulteti Juridik, Departamenti i Drejtësisë, Ekonomisë dhe kulturave, Universiteti i Insubria
Izrael Hanan Alexander, Universiteti i Haifa Ndërkombëtar Shkollë
Kanadë HyeRan Kim-Cragg, Studimet baritore, Kolegji Shën Andrew
Kosovë Besa Ismaili, Fakulteti i Studimeve Islame, Universiteti i Prishtinës
  Ejup Ramadani, Kabineti i Bashkësisë Islame të Kosovës
Liban Muhammad Faour, Qendra Carnegie e Lindjes së Mesme, Beirut
Maqedoni Muhamed Ali, Fakulteti i Studimeve Islame, Universiteti i Shkupit
Poloni Agata S. Nalborczyk, Fakulteti i Studimeve Orientale, Departamenti për Studime Evropiane Islam, Universiteti i Varshavës
Rumani Laurentiu D.Tanase, Fakulteti i Teologjisë Ortodokse, Universiteti i Bukuresht
Rusi Dmitry Shmonin, Departamenti i Filozofisë, Akademia e Krishterë Ruse për Shkenca Humane
  Leyla Almazova, Qendra e trashëgimisë së shkruar dhe Archaeography, Instituti i Historisë, Universiteti Federal Kazan, Republika e Tatarstani
Spanjë Juan Ferreiro, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Coruñas
Zvicër Brigit Allenbach, Universiteti Freiburg
Turqi Selahattin Turan, Fakulteti i Edukimit, Dekan, Universiteti Osmangazi i Eskişehirit
  Mahmut Zengin, Fakulteti i Teologjisë, Edukimi i Moralit dhe Kulturës Fetare, Universiteti i Sakaryas
Britani e Madhe Maurice Coles, Fondacioni CoED
SHBA Ali Yurtsever, Qendra Berkeley, Universiteti i Georgetown
  Eileen Daily, Instituti i Studimeve baritore, Edukimi fetar, Loyola University Chicago
  Zeki Sarıtoprak, Universiteti John Carroll

 

University of Vienna | Universitätsring 1 | 1010 Vienna | T +43-1-4277-0